Open Jobs

Vi søger studerende med interesse og flair for at skrive tekster

Snakker og skriver du flydende svensk eller norsk? Så er det måske lige dig, vi leder efter!

JABS Group er Europas største producent af vinduer og døre, der sælges direkte til forbrugerne online. Vi sælger til kunder i syv forskellige lande i Europa og har 11 forskellige brands.

Vi forstærker vores team og er derfor på udkig efter strukturerede og målrettede studerende, som skal være med til at forbedre vores svenske og norske webshops.

Drømmejobbet

Du bliver en del af vores Digital & Marketing team, som p.t. består af 11 medarbejdere. Du vil referere til vores SEO Specialist, Casper, og dine arbejdsopgaver vil bl.a. indebære:

  • Udarbejdelse af tekster til vores hjemmesider, herunder SEO tekster o.lign.
  • At supportere vores SEO Specialist, Casper, og hans behov for indhold til de svenske eller norske webshops
  • Administrative opgaver i CMS

Hvem er du?

Din baggrund og uddannelse er ikke afgørende for os. Har du erfaring inden for fx kommunikation, tekstforfatning eller lignende, vil det blot være en bonus.

Det er vigtigt for os, at du har en naturlig interesse og flair for at skrive tekster. Dette indebærer, at du har en god forståelse for sprog og tekst samt en kreativitet ift. at kunne sammensætte en samlet tekst ud fra enkelte ord. Yderligere skal du kunne formulere dig klart og præcist på skrift og gerne være hurtig på tasterne.

Det er derudover vigtigt for os, at du tager ansvar og arbejder grundigt, systematisk og selvstændigt med dine arbejdsopgaver.

Vi tilbyder

Som en del af JABS Group får du et selvstændigt studiejob med gode kollegaer og mulighed for personlig og faglig udvikling. Vi tilbyder en favorabel timeløn, frihed under ansvar samt adgang til en international e-commerce virksomhed.

Stillingen er ca. 10 timer om ugen, og den primære arbejdstid vil være i dagtimerne i hverdagen. Vi er fleksible ift. din undervisning og eksamensperioder.

Arbejdssted

Afhængig af din bopæl er hjemmearbejde en mulighed. 
Er du bosat i Odense, vil den primære arbejdsplads dog være på vores hovedkontor på Kratholmvej 27B, 5260 Odense S.

Hvem er JABS Group?

Vi markedsfører brands som Sparvinduer, Bedst & Billigst og JNA Vinduer & Døre A/S, der sælger vinduer og døre online - direkte til de private forbrugere. Vi er mere end 800 dedikerede og engagerede medarbejdere og favner hele værdikæden fra produktion af døre og vinduer på individuelle mål, til levering hos slutbrugeren.

Vi har produktion i Estland, Polen og Rumænien og går til markedet med 11 stærke online brands på markederne i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Østrig, Finland og UK.

Vi er en del af Inwido AB koncernen, som er børsnoteret på børsen i Stockholm. Det er Europas største udbyder af døre og vinduer med ca. 4.300 ansatte i 11 lande.

Meet some of our experts

At JABS Group, you’ll be encouraged to put your abilities to use, to grow, and to help shape your future career.

Meet Tanja

Sales Manager
JABS Denmark (Sparvinduer), Denmark

Meet Joanna

Sales and Logistics Specialist
JABS Sokółka, Poland