Open Jobs

Vi søger kunderådgivere der ønsker at skabe gode oplevelser for vores kunder, til vores showrooms i Herning og Aalborg.

  • Brænder du for at skabe den gode kundeoplevelse?
  • Og vil du være med til at fortsætte udviklingen i en succesfuld E-commerce virksomhed?

”Vores kunderådgivere stræber altid efter at levere den bedste kundeoplevelse” siger Sales Manager Tanja Larsen-Jensen.

 

Velkommen til Sparvinduer – en del af JABS Group
Hos Sparvinduer sælger vi vinduer og døre online - direkte til de private forbrugere. Vi er i alt mere end 800 dedikerede og engagerede medarbejdere og favner hele værdikæden fra produktion af døre og vinduer på individuelle mål, til levering hos slutbrugeren.

 

Hvem er du?
Din arbejdsstil er målrettet og struktureret med sans for detaljer. Du er vant til at arbejde selvstændigt med dine  opgaver, men du er også en teamplayer.

Vi lægger stor vægt på, at du er imødekommende og har et godt humør og et positivt livssyn. Endelig skal du være i  besiddelse af overblik og punktlighed, samt en vis fleksibilitet, da spidsbelastninger forekommer. Weekendarbejde er en naturlig del af den ugentlige arbejdstid.

 

Vi kan tilbyde dig…
En fuldtidsstilling og et selvstændigt job i en velfungerende enhed, i en solid virksomhed med en flad organisations struktur, hvor der er kort fra idé til handling. Samtidig er der, hos os, gode muligheder for personlig og faglig sparring samt udvikling.

Spændende opgaver der bl.a. omfatter:

  • Rådgive kunder i vores showroom
  • Udarbejde og følge op på tilbud
  • Ordrebehandling og indtastning af tilbud
  • Kundekontakt via telefon, mail og chat

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og pension, foruden sundhedsforsikring. Vi har et godt socialt sammenhold og vi er gode til at afholde sociale arrangementer i løbet af året, som bidrager til et godt fællesskab og kollegialt sammenhold.

Hvem er JABS Group?

Vi markedsfører brands som Sparvinduer, Bedst & Billigst og JNA Vinduer & Døre A/S, der sælger vinduer og døre online - direkte til de private forbrugere. Vi er mere end 800 dedikerede og engagerede medarbejdere og favner hele værdikæden fra produktion af døre og vinduer på individuelle mål, til levering hos slutbrugeren.

Vi har produktion i Estland, Polen og Rumænien og går til markedet med 11 stærke online brands på markederne i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Østrig, Finland og UK.

Vi er en del af Inwido AB koncernen, som er børsnoteret på børsen i Stockholm. Det er Europas største udbyder af døre og vinduer med ca. 4.300 ansatte i 11 lande.

Meet some of our experts

At JABS Group, you’ll be encouraged to put your abilities to use, to grow, and to help shape your future career.

Meet Tanja

Sales Manager
JABS Denmark (Sparvinduer), Denmark

Meet Joanna

Sales and Logistics Specialist
JABS Sokółka, Poland